magyar zászló, magyar nyelvangol zászló, angol nyelvnémet zászló, német nyelv
iso2
iso3

Műanyag fröccsöntő céget keres?

Fém modell autóktól a műanyag játékokig

Cégünk, a Metalcar Kft. műanyag fröccsöntő cégként 1969 óta foglalkozik fröccsöntéssel, műanyag feldolgozással.

A kezdetekkor még 10 főt foglalkoztató kis családi vállalkozásunk mára Magyarország meghatározó műanyag feldolgozó cégévé vált. Alapításkor még fém játékokat, modellautókat gyártottunk, innen a nevünk is a METALCAR Kft.

Az 1990-es évek új piaci lehetőségeket jelentettek, áttértünk a műanyagból készült játékok gyártására. 2006 januárjában megkezdtük tevékenységünket az új 5.000 m²–es üzemünkben, amely már a legmodernebb gépekkel, robot technikával, temperálóval, színkeverőkkel van ellátva.

Új korszak: Műanyag fröccsöntés

Magasan képzett szakemberek készítik az új termékeinket, folyamatos karbantartás és minőségi ellenőrzés közben. Piaci változások miatt új lehetőségként kipróbáltuk magunkat a bérgyártás és a bérszerelés kihívó feladatkörében is.

Cégünk számos piacvezető magyarországi cégnek készíti vezető termékeit, az alkatrészek fröccsöntésétől kezdve a részegységek szerelésén át egészen a csomagolt termékek leszállításáig.

A fejlesztéseknek köszönhetően cégünk neve külföldön és belföldön is jól csengő és egyre ismertebb. Társaságunk ezúton is köszöni vevői és megbízói bizalmát. Uniós és unión kívüli partnereink Németország, Ausztria, Horvátország, Anglia, Hollandia, Szlovénia, Ukrajna, Lengyelország, Oroszország, Franciaország, Olaszország, Bulgária és Szerbia területére viszik termékeinket.

Műanyag fröccsöntő gépeink

5000 m2-es európai színvonalú termelő üzemünkben 25 tonnától 1250 tonnáig jelenleg éppen 30 korszerű fröccsöntő géppel rendelkezünk. Gépeink száma a növekvő igényeknek megfelelően folyamatosan bővül .

Ön is műanyag termékek gyártására keres beszállító partnert?

Kapcsolatfelvétel:
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.