magyar zászló, magyar nyelvangol zászló, angol nyelvnémet zászló, német nyelv
iso2
iso3

Saját játékok készítése vagy akár játékgyártás bérgyártásban is

A Metalcar neve a játékszakmában talán Önnek is ismerősen cseng, hiszen 1969 óta gyártunk saját márkás játékokat, és több neves külföldi cégnek bérgyártásban is (Berchet, Cavallino, Sport Unlimited,).

Talán Ön is hallott már róluk, és ismeri a játékaikat is?

A kis fém autók

A Metalcar cég az 1980-as években vált a magyarországi játék gyártás egyik meghatározó alakjává. Ekkor több neves cégnek is a Metalcar gyártotta a kis autóit. Természetesen nem csak bérgyártásban történt az előállítás, hanem saját márkaként is megjelentek a játékok a magyar üzletekben. Ekkor még a klasszikus kis autó modellek kerültek gyártásra, aminek fém volt a karosszériája, a modell alváza pedig műanyagból készült. Ezek a kis modell autók igazi színfoltok voltak a korszak boltjaiban így egycsapásra rendkívül keresett játékoké váltak. Sajnos az idő múlásával kevés érintetlen példány maradt fent az utókornak, ellenben gyűjtői körökben még napjainkban is nagy kincsnek számít egy-egy ebből a korszakból származó kisautó.

metalcar, autó, modell, fémautó

 

metalcar, autó, modell, fémautó

 

Műanyag gyártás, a modern technológia

A műanyag ipar térhódításának köszönhetően ezek a játékok egyre inkább háttérbe szorultak. Így a Metalcar Kft is a modern, műanyag játékok gyártása felé orientálódott. Vállalatunk büszke a több évtizedes szakmai múltjára így a játékok terén a bérgyártás mellett a mai napig megmaradt a saját játékok gyártása is.

dömper, műanyag játék, metalcar

 

 

homokozó szett, muanyag játék, játékgyártás

 

Saját márkás játékaink, és termékeink megtalálhatóak a nagyobb bevásárló központok játéküzleteiben, és a vidéki kisboltokban egyformán.

 

- Szeretné Ön is árusítani a Metalcar Kft játékait?
- Esetleg lenne egy játék terve és szeretné nagytételben, bérgyártásban legyártanánk Önnek?

Keresse fel kollégáinkat akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel:
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.