magyar zászló, magyar nyelvangol zászló, angol nyelvnémet zászló, német nyelv
iso2
iso3

Félkész termékek szerelése késztermékké

Műanyag fröccsöntéssel szinte bármi legyártható, az egyszerű műanyag homokozó lapáttól a bonyolult porszívó vagy autóipari termékekig. Sok esetben viszont nem elég csupán egy adott terméket legyártani mivel azt vagy egy másik általunk gyártott termékkel össze kell szerelni vagy ki kell egészíteni egy másik féltől származó termékkel, hogy végül elnyerje a végső formáját és funkcionalitását.

Két vagy több műanyag termék összeszerelése

Szinte a leggyakoribb igény, hogy a termék egy vagy két alkatrészből áll és ezt egyben kell leszállítani. Mondjuk nézzünk egy shakert. Cégünk gyártja a kupakot valamint a magát a shaker testét is. Természetesen ebben az esetben joggal merül fel, hogy ne két külön tárgyként szállítsuk le a megrendelést, hanem szereljük össze és szettként kerüljön átadásra a megrendelőnek.

Külső alkatrész beszerelése a félkész termékre

A gyártott terméket szélespalettája miatt olyan esetek is keletkezhetnek, hogy ne csupán fröccsöntéses technoligával gyártsunk le egy adott tárgyat, hanem egy vagy több más beszállítótól származó alkatrész beszerelésével egy komplett terméket hozzunk létre. Erre talán a legszemléletesebb példa egy porszívó motorterének az összeszerelése. Ebben az esetben a Metalcar Kft műanyag fröccsöntéssel legyártja motortér műanyag burkolatát. Maga a motortér ilyen formában még nem használható, mert két tömítést is fel kell rá helyezni, hogy a termék el tudja nyerni a végleges funkcióját. Ehhez vagy cégünk vagy a megrendelő megrendeli a két szükséges tömítést, amit magasan képzelet kollégáink felhelyeznek a műanyag motortérre. Majd ezen alkatrészek csak összeszerelés után kerülnek leszállításra a megrendelő felé.

Az imént leírt folyamatot az alábbiakban meg is tudja tekinteni.

termek osszeszereles, osszeszereles, metalcar

 

Modern és több száz négyzetméteres gyártórészleg

Gyártelepünkön jelenleg 500m2 (mely igény szerint bővíthető) áll a rendelkezésünkre különböző gyártási, szerelési munkálatok elvégzésére.

A termékek összeszerelése lehet akár egylépcsős, mint ahogy a korábbi példa is mutatja, de lehet akár több lépcsős is, illetve ahhoz hogy a megrendelői igényeket a maximális módon ki tudjuk elégíteni a folyamatokat ki tudjuk egészíteni csomagolással és címkézéssel is.

Szeretné Ön is ha nem csupán legyártanánk a termékét de össze is szerelnénk Önnek kész terméké? Keresse fel kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel:
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.