magyar zászló, magyar nyelvangol zászló, angol nyelvnémet zászló, német nyelv
iso2
iso3

Tamponnyomás saját gyártású termékeinknél

A Metalcar Kft célja, hogy a vevői igényeket a tőlünk telhető legjobb tudás szerint elégítsük ki. Ennek keretében a vállaltunk által gyártott termék esetén tampon nyomást is vállalunk.

Mi is pontosan a tamponnyomás?

A tamponnyomás valójában egy speciális nyomtatási technika. Maga a folyamat úgy zajlik, hogy a mélynyomó kliséről a tampon felveszi a megfelelő színű festéket, és az előre pontosan meghatározott szilikon párna segítségével a helyére pecsételi a kívánt szöveget illetve mintát. A folyamatról az alábbiakban mutatnánk egy rövid videót.

porszivo haz, tamponnyomas, metalcar

Miért alakult ki és miért hasznos?

Napjainkban már a legkülönbözőbb méretű és alakzatú műanyagtermékeket gyártjuk. Így felmerült az igény hogy ezekre a termékekre is kerüljön, egy felírat sor vagy utasítás, vagy akár egy logó. A tamponnyomás technológiájában az a nagyszerű, hogy mivel maga a tampon egy speciális szilikon így bármilyen formát fel tud venni. Erre talán egy ping-pong labda példája a legszemléletesebb. A labda alakja miatt szinte csak matricával tudna felkerülni rá a márkajelzés. Ez nem is lenne, túl esztétikus valamint tartósságban se lenne megfelelő. Tamponnyomással közvetlenül a labdára tudjuk nyomtatni a felírat. Így sokkal esztétikus és tartósabb lesz a végeredmény. 

Nem is gondolnánk, hogy az előbb felhozott ping-pong labdás példa hány és hány terméknél merül fel. Az alábbiakban bemutatnánk Önnek például egy porszívó fejet valamint egy porszívó testet, amikre szintén ezzel az eljárással kerültek fel a feliratok.

porszivo haz, tamponnyomas, metalcar

 

tamponnyomas, felirat, porszivofej

 

Jelenleg az alábbi tamponozó gépek állnak rendelkezésre a gyárunkban:
Termékeik gyártásához tamponnyomásra is szükség van?
A ránk bízott műanyag termék gyártásakor oldjuk meg a tamponnyomást is?

 

Kapcsolatfelvétel:
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.